Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Luc Vlasblom vertrekt naar de staat New York om SUNY Jefferson Community College te gaan versterken

Bron: Roos Knijnenburg
Luc Vlasblom vertrekt naar de staat New York om SUNY Jefferson Community College te gaan versterken

Bron: Roos Knijnenburg

De 20-jarige voorhoedespeler zal na de zomer op het vliegtuig stappen naar New York. Hier gaat hij spelen voor de Cannoneers van Jefferson Community College.

Luc begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke voetbalclub SV Deurne. Vanaf het begin speelde hij in de jeugdteams van SV Deurne die uitkwamen in de hoogste regionale jeugdcompetities. Tijdens zijn carrière was hij elk seizoen de topscorer en assistleider van zijn team. Met het O19-team won Luc het kampioenschap en hij bereikte met O17 de halve finale van de beker. In het seizoen 2023-2024 was Luc een vaste speler bij SV Deurne O19-2, dat uitkomt in de derde hoogste regionale jeugdcompetitie.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Luc als een opgewekt, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon die fijn is om in de groep te hebben. Zowel op het veld als in het klaslokaal is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken. Luc hecht veel waarde aan discipline en is uiterst competitief, wat duidelijk naar voren komt in zowel zijn wedstrijden als zijn trainingen.

Luc kan in de voorhoede spelen of als centrale aanvallende middenvelder, maar hij speelt het beste als linksbuiten. Hij beschikt over snelheid op korte en langeafstand, en blinkt uit in aanvallende 1-tegen-1 situaties en individuele acties. Zijn vermogen om doelpunten te maken en assists te geven is indrukwekkend. Daarnaast heeft hij een uitstekende lange en korte pass, tactisch inzicht en besluitvaardigheid. Hij maakt slimme, aanvallende loopacties die bijdragen aan het succes van zijn team.

Na de zomer zal Luc gaan spelen voor de Cannoneers die afgelopen jaar de play-offs behaalde. Luc zal zijn steentje bij gaan dragen en belangrijk rol spelen bij de jacht op het kampioenschap. Wij wensen hem heel veel succes en plezier!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.