Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lucas Postma pakt zijn koffers en vertrekt naar Kansas!

Lucas Postma pakt zijn koffers en vertrekt naar Kansas!

Lucas Postma mag na de zomer op het vliegtuig stappen en het team van Neosho County Community College gaan versterken. De middenvelder wordt een Panther en gaat samen spelen met Robin Swagemakers.

Lucas begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub V.V. Dronrijp in Nederland. Al snel speelde hij in de hoogste jeugdteams van zijn club. Na enkele jaren maakte Lucas de overstap naar Leeuwarder Zwaluwen om op een hoger jeugdniveau te kunnen spelen. Bij Leeuwarder Zwaluwen werd hij geselecteerd voor het KNVB District Talententeam. Na vier seizoenen bij Leeuwarder Zwaluwen keerde Lucas terug naar V.V. Dronrijp om zijn studie en sport beter te kunnen combineren. In 2020 maakte hij zijn officiële debuut voor het eerste senioren team van V.V. Dronrijp. In zijn tweede seizoen werd Lucas een belangrijke basisspeler en leverde hij een fantastische prestatie met tal van assists op zijn naam.

In het seizoen 2022-2023 speelde Lucas een cruciale rol in de promotie van zijn team. In het seizoen 2023-2024 maakte hij nog steeds deel uit van het eerste senioren team van V.V. Dronrijp, waar hij bleef bijdragen aan het succes van de club.

Lucas speelt het liefst als rechtsmidden, maar kan overal op het middenveld of als rechtsback uit de voeten. Hij heeft uitstekende korte en lange passes en beschikt over een geweldig tactisch inzicht. Lucas is erg sterk in het in scoringspositie brengen van zijn teamgenoten en blijft kalm onder druk. Hij beschikt over lange inworpen, een sterk positiespel en een geweldige aanname. Ook is hij fysiek erg sterk.

Lucas is een rustig en vrolijk persoon met een goed gevoel voor humor. Hij is sociaal, gedisciplineerd, vriendelijk, en altijd bereid om taken op zich te nemen. In groepsverband behoudt hij een duidelijke, onafhankelijke mening en toont hij sterke toewijding wanneer hij zich op een doel richt. Hoewel hij niet de schijnwerpers zoekt, treedt Lucas naar voren tegen onrecht en komt hij fel op voor vrienden en familie. Op het veld erkennen zijn teamgenoten zijn uitstekend spelinzicht en vermogen om ruimtes te benutten, wat de algehele prestatie van het team naar een hoger niveau tilt.

Lucas zal Neosho County Community College versterken. Hier gaat hij spelen met Robin Swagemakers die ook zijn koffers pakt en vertrekt naar de Panthers. Ze kende een uitstekend seizoen met maar liefst 10 overwinningen. Met de toevoeging van Lucas op het middenveld kunnen ze een succesvol seizoen verwachten. Wij willen Lucas veel plezier en succes wensen met zijn Amerikaans avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.