Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Madelief Grandjean vertrekt naar Boston College om te gaan hockeyen en studeren!

Madelief Grandjean vertrekt naar Boston College om te gaan hockeyen en studeren!

Madelief speelt al sinds haar zevende bij HC Den Bosch maar gaat nu de overstap maken naar Amerika, ze gaat hockeyen en studeren aan Boston College.

Vanaf het begin van haar jeugd veldhockey carrière speelde Madelief in elk hoogste jeugdteam van HC Den Bosch. Bij de onder 10 wist ze op het hoofdklasse toernooi de bronzen medaille binnen te slepen.

Al snel werd ze benoemd tot teamcaptain in haar tweede jaar in het onder 12 team. In het seizoen 2018-2019 maakte Madelief deel uit van het Zuid-Nederland District onder 14 team en behaalde ze het kampioenschap in de European Hockey League met HC Den Bosch onder 14, zowel in 2018-2019 als 2019-2020. Ze werd ook eenmalig kampioen van de Holland Elite Cup met HC Den Bosch onder 14.

In het seizoen 2020-2021 werd Madelief gekroond tot kampioen van de Holland Elite Cup met HC Den Bosch onder 16. Haar tweede jaar in het U16-team bracht uitnodigingen om vaak deel te nemen aan HC Den Bosch onder 18 in de Landelijke competitie, de hoogste Nationale onder 18 competitie.

Ze maakte haar officiële zaaldebuut met het eerste damesteam van HC Den Bosch tegen Kampong in de Hoofdklasse.

Deze middenveldster geeft altijd de volle honderd procent tijdens zowel wedstrijden als trainingen. Ze neemt graag het voortouw om haar team naar de zege te leiden! En nu gaat Madelief haar passie en leiderschap naar Amerika brengen, want volgend jaar zal deze teamspeler schitteren voor Boston College. Een nieuw avontuur staat voor de deur, en Madelief staat klaar om haar energie en vastberadenheid op het veld in te zetten voor Boston College!

Wij wensen Madelief veel plezier en succes in Boston!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.