Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Markus Magyar vertrekt komende zomer naar Amerika

Markus Magyar vertrekt komende zomer naar Amerika
Bron: Jasper Blaauw

De 18-jarige Markus Magyar gaat AFC Quick 1890 verlaten voor een Amerikaans avontuur bij Whatcom Community College.

Markus zijn voetbalreis begon op jonge leeftijd, slechts vier jaar oud, bij zijn lokale voetbalclub AVV Swift in Amsterdam. Het was hier dat zijn liefde voor het spel werd geboren en waar zijn talent begon te schitteren. Met zijn vastberadenheid trok hij al snel de aandacht van AFC Quick 1890, waar hij op negenjarige leeftijd naartoe verhuisde om zijn voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen.

Bij AFC Quick 1890 maakte Markus al snel naam als een opkomend talent. Zijn ongeëvenaarde scoringsdrang en leiderschap op het veld werden al vroeg opgemerkt toen hij het onder 13 team naar het kampioenschap leidde. Met 35 doelpunten in slechts 16 wedstrijden bewees hij zijn scorend vermogen en liet hij zien dat hij het in zich had om een team naar de overwinning te leiden.

Als aanvoerder van het team wist Markus zijn medespelers vaak te motiveren. Hij werd een rolmodel voor jongere spelers en een leidende kracht binnen de club. Zijn vastberadenheid om te slagen en zijn passie voor het spel waren duidelijk voor iedereen die hem zag spelen. In het seizoen 2022-2023 maakte Markus de sprong naar het onder 17 team van AFC Quick 1890, waar hij zijn vaardigheden verder aanscherpte en zijn spel naar een hoger niveau tilde.

Naast zijn voetbaltalent is Markus ook bekend om zijn gedrevenheid en intelligentie buiten het veld. Hij streeft naar uitmuntendheid in alles wat hij doet en is altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. Zijn passies voor tennis en muziek tonen zijn veelzijdigheid en vastberadenheid om het beste in zichzelf naar boven te halen in alles wat hij doet.

Komend seizoen zal Markus uit gaan komen voor Whatcom Community College. Het team van Whatcom heeft afgelopen seizoen een prima seizoen gedraaid waarbij ze in de subtop geëindigd zijn. Ze wisten zeven wedstrijden te winnen, zes keer gelijk te spelen en vijf keer werd er verloren. Met Markus komt er een serieuze aanvallende versterking bij het team waardoor wij denken dat er komend jaar meer wedstrijden gewonnen zullen worden.

Wij wensen Markus ontzettend veel plezier en succes in Amerika en horen graag mooie verhalen over zijn prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.