Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mats beentjes gaat zijn Amerikaanse avontuur starten bij Randolph College

Mats beentjes gaat zijn Amerikaanse avontuur starten bij Randolph College

De Volleyballer verruilt Spaarnestad voor de Wildcats uit Virginia. De ex-atletiek renner stond ook al op een NK voor de 110 en 400 meter hordeloop en de 400 meter sprint. Nu gaat hij zijn volleybal carrière in Amerika vervolgen.

Mats begon op 16-jarige leeftijd met volleyballen bij zijn lokale club Jonas. In zijn eerste jaar werd hij al geselecteerd om te spelen met Jonas O18-1. In 2018 werd Mats Nederlands Kampioen met de O18. Op 18-jarige leeftijd werd hij geselecteerd om te spelen op seniorenniveau als Midblokkeerder. In 2019 werd hij Nederlands kampioen met het derde seniorenteam. In hetzelfde jaar werd Mats geselecteerd om mee te trainen met het eerste en tweede seniorenteam.

Op 19-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar “VC Spaarnestad” als Buitenaanvaller om op een hoger niveau te kunnen spelen. Vanaf 2020 tot heden traint hij mee met het eerste seniorenteam dat op semiprofessioneel niveau speelt. Mats maakte zijn debuut bij het tweede seniorenteam als Buitenaanvaller in 2022. In 2023 werd hij geselecteerd om mee te reizen met het eerste seniorenteam in de professionele competitie en werd hij aanvoerder van het derde seniorenteam. Afgelopen seizoen speelde Mats in het tweede seniorenteam.

Mats speelt als Buitenaanvaller, maar heeft ook ervaring als Midblokkeerder en Diagonaal. Hij beschikt over een uitstekende service, sterke aanvallen en blokkeringen. Zijn winnaarsmentaliteit en leiderschapskwaliteiten maken hem een waardevolle speler op het veld.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Mats als iemand die altijd bereid is om hard te werken. Op het veld staat hij bekend als een speler die nooit opgeeft en altijd zijn best doet om zowel zichzelf als het team optimaal te laten presteren. Mats is zeer gepassioneerd over volleybal en grijpt elke kans aan om zijn volledige potentieel te bereiken wat hem zeer coachbaar maakt.

Mats gaat spelen voor Randolph College, waar hij deel gaat uitmaken van het eerste volleybalteam voor de school ooit. Het volleybal programma was in januari 2023 aangekondigd en mag eindelijk officiële wedstrijden gaan spelen! Hier zal Mats proberen zijn steentje bij te dragen aan het succesvol maken van dit nieuwe team! Wij wensen Mats heel veel plezier en succes bij zijn Amerikaanse avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.