Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Max Schoch zet koers naar Bethany Lutheran College!

Max Schoch - Bethany Luthern
Max Schoch zet koers naar Bethany Lutheran College!

Verdediger Max Schoch gaat zijn club ASC verlaten voor een avontuur in Amerika. Hij zal komend seizoen op het veld staan van Bethany Lutheran College en samen met de Vikings gaan strijden voor het kampioenschap.

Het wordt een lastig afscheid voor Max bij ASC, hij staat namelijk al vanaf zijn vijfde op de velden van de club. Zijn talent viel daar al snel op en hij mocht daarom ook voortdurend meespelen in de hoogste jeugdteams van de club. Max maakte indruk door leeftijdscategorieën over te slaan en zich te meten met oudere spelers. Dit heeft bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht. In het O17 team speelde hij een cruciale rol tijdens het behalen van een ongeslagen kampioenschapstitel, iets om heel trots op te zijn.

Naast zijn prestaties in Nederland, heeft Max ook internationale ervaring opgedaan door deel te nemen aan toernooien tegen jeugdteams van professionele voetbalclubs. Zijn debuut voor ASC O23, waar hij speelde in de vierde hoogste landelijk O23-competitie, is een bewijs van zijn doorzettingsvermogen en vaardigheden op het veld.

Max is een veelzijdige verdediger die zich comfortabel voelt als centrale verdediger, maar ook als rechter- of linkerverdediger kan spelen. Zijn technische vaardigheden, visie, en tactisch inzicht zullen ook een grote rol gaan spelen bij de Vikings van Bethany Lutheran College. Zijn uitstekende korte en lange passes, 1-tegen-1 verdediging, en vermogen om kalm te blijven in opbouwende situaties maken hem een zeer waardevolle verdediger.

Max een hele sociale jongen met een goed gevoel voor humor. Hij is vriendelijk, houdt van gezelschap en werkt altijd hard. Naast zijn eigen trainingen en wedstrijden, draagt Max actief bij aan zijn club door jeugdteams te coachen en vrijwilligerswerk te doen, zoals kantinediensten en het fluiten van wedstrijden.

Bij Bethany Lutheran College zal Max zijn talent verder ontwikkelen en bijdragen aan het succes van zijn nieuwe team. We wensen Max veel succes in dit nieuwe hoofdstuk en kijken ernaar uit om zijn groei en prestaties te volgen, zowel op het veld als daarbuiten.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.