Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Max vertrekt naar North Carolina Wesleyan University!

Max vertrekt naar North Carolina Wesleyan University!

Bron: Gerben

North Carolina Wesleyan University heeft er een nieuwe aanwinst bij! Volgend seizoen gaat Max Diaz Elizarde schitteren bij het voetbalteam van de universiteit.

Max zijn voetbalreis begon op vijf jarige leeftijd bij BVC in Bloemendaal. Hij werd gescout door de jeugdopleiding van AZ Alkmaar, hier is hij een seizoen op proef geweest. Ook werd hij uitgenodigd om voor de KNVB District Talententeams te spelen en maakte een paar seizoenen deel uit van deze teams.

Max is altijd een belangrijke basisspeler geweest voor BVC Bloemendaal, spelend in de nationale jeugdcompetities in Nederland. Zo werd hij topscorer van het onder 17 team tijdens het seizoen 2021-2022. Momenteel speelt hij in het onder 19 team van BVC Bloemendaal.

Vrienden en familie beschrijven Max als een erg vriendelijk persoon die gemakkelijk met iedereen in de groep kan opschieten. Op het voetbalveld is Max een meer uitgesproken jongen dan daarbuiten. Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit en verwacht altijd 100% van zichzelf en de anderen om hem heen.

Max kan op alle posities in de aanval of op het middenveld spelen, maar hij speelt het best als spits. Hij is een ongelooflijk veelzijdige aanvaller met veel atletisch en technisch talent. Deze allround aanvaller gaat volgend jaar uitkomen voor North Carolina Wesleyan University. Afgelopen seizoen wist het team van de universiteit negen keer te winnen, speelde zes keer gelijk en verloor viermaal. Deze scorende spits is zeker een aanwinst voor volgend jaar!

Wij wensen Max veel plezier en succes bij North Carolina Wesleyan University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.