Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maxime Di Tella gaat zich opmaken voor zijn avontuur in Colorado

Maxime Di Tella gaat zich opmaken voor zijn avontuur in Colorado

Maxime zal de Grizzlies van Adams State University gaan versterken. De centrale verdediger verruilt het Belgische KFC Broechem voor het mooie avontuur in Amerika.

Maxime begon op vierjarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale club KFC Broechem (België). Al snel speelde hij in de hoogste jeugdteams van de club en in de hoogste nationale competitie. Op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het eerste seniorenteam van KFC Broechem.

In het seizoen 2018-2019 promoveerde Maxime naar het eerste seniorenteam van KFC Broechem. Hij won tweemaal de ‘Speler van de maand’-prijs in het seizoen 2019-2020 en zelfs vier keer in het seizoen 2020-2021. In het seizoen 2023-2024 was Maxime een vaste en prominente speler in het eerste seniorenteam van KFC Broechem, dat uitkomt in de op een na hoogste amateurcompetitie van België.

Maxime is een veelzijdige speler die zowel als verdediger als defensieve middenvelder kan spelen. Zijn beste positie is echter centraal achterin. Hij beschikt over uitstekende techniek aan de bal en fysieke kracht, waardoor hij sterk is in duels. Maxime heeft een echte winnaarsmentaliteit en blinkt uit in zijn visie en kalmte aan de bal. Zijn tactisch inzicht maakt hem een betrouwbare speler op het veld. Daarnaast heeft hij leiderschapskwaliteiten en coachende vaardigheden, waardoor hij een belangrijke rol speelt in het team.

Vrienden beschrijven Maxime als iemand met een sterke winnaarsmentaliteit. Ze zien hem als een persoon die enorm gepassioneerd is over wat hij doet. Maxime wordt gekenmerkt als een competitief en hardwerkend individu dat in elke situatie altijd blijft geloven in de overwinning. Buiten zijn eigen ambities om, staat Maxime ook bekend als een echte teamspeler, zowel sociaal als in het aanmoedigen en stimuleren van zijn vrienden bij hun prestaties.

Na de zomer mag Maxime zijn koffers pakken en naar Colorado vertrekken. De Grizzlies zullen vorig seizoen graag vergeten en wij hebben er alle vertrouwen in dat Maxime het roer kan omgooien voor het team. Wij willen Maxime heel veel plezier en succes wensen met zijn Amerikaanse avontuur.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.