Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maxwell Kruit gaat aan een nieuw avontuur beginnen in Amerika

Maxwell Kruit gaat aan een nieuw avontuur beginnen in Amerika

De 18-jarige Maxwell Kruit gaat Nederland verlaten. Hij zal vertrekken naar Amerika en vanaf komend jaar onder de lat gaan staan bij Central Baptist College.

Maxwell zijn reis begon op zesjarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub HSV Wasmeer. Gedurende zijn jeugdjaren groeide hij uit tot een krachtige speler en op tienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar HC&FC Victoria om te spelen op het hoogste nationale jeugdniveau.

Met Maxwell onder de lat behaalde zijn team opmerkelijke successen, waaronder verschillende kampioenschappen in de onder 14, onder 15, onder 17 en onder 18 leeftijdscategorieën. Bovendien bereikte hij met zijn team de finale en halve finale van de Nederlandse regionale beker in de onder 14 en onder 18. In het seizoen 2022-2023 was er een hoogtepunt voor Maxwell in zijn voetbalcarrière, toen hij werd geselecteerd als eerste keeper voor het onder 18 team, dat streed op het op vier na hoogste nationale niveau voor onder 18 teams in Nederland. Na dit succes werd Maxwell uitgenodigd voor een proefperiode bij AFC Amsterdam, een van de beste en grootste semi-professionele clubs in Nederland. Zijn indrukwekkende prestaties trokken ook de aandacht van NEC Nijmegen, maar een transfer vond niet plaats.

Maxwell onderscheidt zich als een moderne doelman met uitstekende vaardigheden met de bal aan zijn voeten. Zijn reflexen, techniek en atletisch vermogen maken hem een geduchte tegenstander in 1-tegen-1-situaties. Bovendien beschikt hij over indrukwekkende leiderschapskwaliteiten die zijn team naar succes kunnen leiden.

Buiten het veld wordt Maxwell gekenmerkt als een sociale en relaxte persoon. Zijn buitengewone ambitie drijft hem om het maximale uit zichzelf en anderen te halen, wat hem een echte teamspeler maakt. Zowel op als buiten het veld is Maxwell gefocust op het behalen van resultaten. Als hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er volledig voor.

Komend seizoen zal Maxwell het team van Central Baptist College gaan versterken. Dit team heeft afgelopen jaar een teleurstellend seizoen gedraaid waarin maar vijf van de negentien wedstrijden winnend afgesloten werden. Vooral in uitwedstrijden valt nog veel vooruitgang te boeken aangezien ze afgelopen jaar geen een uitwedstrijd winnend van het veld stapte. Wij denken dat Maxwell de gewenste versterking is onder de lat waardoor er meer wedstrijden gewonnen zullen worden.

Wij Wensen Maxwell dan ook heel veel plezier en succes met zijn overstap naar Amerika!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.