Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nadine Janssen is klaar voor de uitdaging bij Stonehill College

Nadine Janssen is klaar voor de uitdaging bij Stonehill College

Vanaf komend semester zal Nadine Janssen haar hockeycarrière voortzetten bij Stonehill College in Massachusetts. Het veelbelovende hockeytalent maakt zich op voor dit nieuwe avontuur.

Nadine begon haar hockey carrière op zesjarige leeftijd bij HC Blerick, waar ze al snel uitblonk en altijd in de hoogste teams van haar leeftijdscategorie speelde. Haar harde werk en toewijding leidden ertoe dat ze regelmatig trainde met het O16 team, zelfs terwijl ze nog bij het O14 team speelde. HC Blerick fuseerde uiteindelijk met Delta Venlo, waar Nadine’s talent verder tot bloei kwam. In het seizoen 2020-2021 werd ze uitgeroepen tot ‘Team MVP’ en kreeg ze de prijs voor het beste doelpunt van het seizoen. Met Delta Venlo O18 won ze de competitie in de subtop klasse, wat een promotie naar de super A opleverde. 

Op het veld kan Nadine op veel posities spelen, maar excelleert ze als centrale middenvelder. Haar snelheid, kracht en uithoudingsvermogen zijn van groot belang op het veld. Ze gebruikt haar atletisch vermogen om zowel aanvallend als verdedigend een bijdrage te leveren. Haar tactisch inzicht en technische vaardigheden maken haar een geduchte tegenstander. Ze blinkt uit in het scoren van goals en het geven van assists en is ook gespecialiseerd in strafcorners, zowel aanvallend als verdedigend.

Vrienden en familie beschrijven Nadine als een rustige en betrouwbare persoon met een mooie persoonlijkheid. Hoewel ze niet altijd in de schijnwerpers wil staan, is ze geweldig in groepsverband en gemakkelijk in de omgang. Op het veld waarderen teamgenoten haar positieve instelling en haar vermogen om anderen te coachen en te motiveren. Nadine’s vastberadenheid en optimisme maken haar een onmisbare kracht binnen elk team.

De Skyhawks krijgen er niet alleen Nadine Janssen bij, maar ook Roos van Zwol. Het is mooi dat deze meiden dit avontuur samen kunnen gaan beleven. We zijn ervan overtuigd ze een waardevolle aanwinst zijn voor de toekomst van dit hockey programma.

We wensen Nadine veel succes en plezier bij deze grote stap in haar hockeycarrière!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.