Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Niels maakt zijn droom waar en gaat basketballen bij Washington Adventist University!

Bron: Kimberly Janssen | @Kimstashoot
Niels maakt zijn droom waar en gaat basketballen bij Washington Adventist University!

Bron: Kimberly Janssen | @Kimstashoot

Niels Rohder vertrekt uit Nederland voor een spannend nieuw basketbalavontuur in Amerika!

Niels begon aanvankelijk als voetballer tot zijn tiende, waarna hij de overstap maakte naar basketbal. Tot zijn vijftiende speelde hij bij de plaatselijke club BV Spaarndam. Op zijn zestiende zette hij de volgende stap door te spelen bij KTC, waar hij op een hoger niveau kon uitblinken. Uiteindelijk verhuisde hij naar Zwanenburg om voor Hot Pepper te spelen. Niels presteerde daar uitstekend, met als hoogtepunt een wedstrijd waarin hij 30 punten scoorde, mede dankzij zijn indrukwekkende rebounds, dunking skills en sprongkracht.

Zijn vrienden en familie beschrijven Niels als een rustige jongen die meer opbloeit naarmate hij mensen beter leert kennen. Hij geniet ervan om met zijn vrienden naar de sportschool te gaan. Op het veld is hij echter zeer gedreven. Niels wil altijd winnen en verwacht dat iedereen, inclusief hijzelf, zich voor de volle 100% inzet.

Komend schooljaar zal Niels zijn debuut maken bij het basketbalteam van Washington Adventist University. Het team kende een prima seizoen met 11 verliespartijen en 18 overwinningen. We zijn er zeker van dat Niels een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team en dat hij een geweldige tijd zal hebben. We wensen hem veel succes en plezier en kijken uit naar zijn verhalen en avonturen in Amerika!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.