Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noortje Reijnders naar Boston College!

Noortje Reijnders naar Boston College!

Noortje Reijnders gaat SCHC verlaten voor een avontuur in Amerika. Ze gaat spelen voor de het team van Boston College!

Noortje haar hockey carrière begon op 5-jarige leeftijd bij HMHC in Hilversum. Na een aantal sterke jaren bij de club werd ze gescout voor oefenwedstrijden bij SCHC in Bilthoven. Toen dit beviel heeft ze de keuze gemaakt om in te stromen bij de U16 jeugd van de club. Tijdens haar periode bij SCHC won ze meerdere landskampioenschappen en (inter)nationale toernooien op hoog niveau. En persoonlijk hoogtepunt voor haar is het winnen van de ‘beste speler’ prijs op een toernooi waar meerdere hockeyclubs van hoog niveau aanwezig waren zoals HDM (Den Haag) en Kampong (Utrecht).

Vrienden omschrijven Noortje als een gedisciplineerd, hardwerkend en competitief persoon. Niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld doet ze er alles aan om te winnen en zo goed mogelijk te spelen. Ze houdt ervan om actief bezig te zijn. Zo gaat ze twee keer per week naar de sportschool, naast haar hockeytrainingen, om aan haar fysieke kracht en conditie te werken. Naast haar passie, hockeyen, houdt ze van koken en let ze op haar voeding.

Noortje is een veelzijdige speelster die op meerdere posities uit de voeten kan. Ze kan als verdediger spelen maar ook als middenvelder. De plek waar ze het beste speelt tijdens wedstrijden is linksback. Ze beschikt over een uitstekende passeerbeweging, goed tactisch inzicht en een geweldige technische vaardigheden. Ze is defensief betrouwbaar en werkt altijd hard voor het beste resultaat.

Komend jaar zal Noortje uitkomen voor Boston College. De ploeg heeft dit jaar een wisselend seizoen. Momenteel hebben ze een overal record van (11-7). We denken dat Noortje de perfecte toevoeging aan dit team is om de defensie te versterken en zo het aantal tegendoelpunten te doen verminderen.

Wij wensen Noortje heel veel succes met haar avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.