Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Rianne Vos staat op de NCAA-ranglijst van Most Effective Opposite Hitters

Rianne vos 1
Rianne Vos staat op de NCAA-ranglijst van Most Effective Opposite Hitters

Volleybalster Rianne Vos maakt dit seizoen indruk met opvallende prestaties. Door het onverwachte uitvallen van een teamgenoot wordt Rianne van passer-loper verschoven naar de positie van diagonaal.

Dit seizoen vestigt Rianne een persoonlijk record door 14 kills te maken in één wedstrijd. Later volgen nog eens 12 kills in een andere wedstrijd. Tot nu toe heeft ze dit seizoen al 86,5 punten behaald, wat neerkomt op een gemiddelde van 2,40 punten per set. Met haar team boekt Rianne recent twee belangrijke overwinningen tegen de nummer 17 en 18 van Amerika. Het teamrecord staat momenteel op 15 overwinningen tegenover 2 nederlagen.

Dankzij haar sterke prestaties staat Rianne nu op de 15e plek in de ranglijst van Most Effective Opposite Hitters in de NCAA-competitie. Ze blijft een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van haar team. Volgende week hoopt Rianne samen met haar team een plek te bemachtigen in de top 25 van de nationale ranglijst.

Fantastisch werk Rianne! Veel succes de rest van het seizoen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.