Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

River duikt in een nieuw avontuur, hij gaat zwemmen bij Lewis University!

River duikt in een nieuw avontuur, hij gaat zwemmen bij Lewis University!

River Streefland is een buitengewoon atletische jongen die streeft naar de hoogste prestaties op zowel sport- als studiegebied. Op negenjarige leeftijd begon hij met wedstrijdzwemmen, nadat hij eerder al actief was in golf, veldhockey en judo. Al na drie maanden zwemmen werd River geselecteerd voor het jongste competitieteam, een teken van zijn uitzonderlijke talent.

In de afgelopen jaren heeft River op regionaal en nationaal niveau gestreden en heeft hij deel uitgemaakt van het Nederlands zwemteam in zijn leeftijdsgroep. Dit seizoen zal hij ook internationaal deelnemen aan wedstrijden. River heeft meerdere regionale en nationale kampioenschapsmedailles gewonnen, zowel individueel als in teamverband. In 2021 kwalificeerde hij zich voor het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) op de 100 meter schoolslag en verdiende hij een uitnodiging voor een trainingskamp van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) in Rio Mayor, Portugal.

In 2022 werd River geselecteerd voor de Nationale Jeugdselectie van Nederland, een prestigieuze erkenning van zijn vaardigheden en inzet. Het jaar daarop behaalde hij een finaleplaats op de Europese Jeugdkampioenschappen in Belgrado, waar hij achtste werd op de 50 meter schoolslag en dertiende op de 100 meter schoolslag.

River blinkt uit in verschillende zwemdisciplines, met zijn beste onderdelen als de schoolslag, de individuele medley en de vrije slag. Zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden maken hem tot een sterke concurrent in diverse categorieën.

Vrienden en familie beschrijven River als een hardwerkende persoon die zich gemakkelijk aanpast aan nieuwe situaties. Hij is loyaal, eerlijk en positief, en een geboren leider. Daarnaast staat River bekend om zijn vriendelijkheid en empathisch vermogen; hij is altijd bereid om anderen te helpen.

Bij Lewis University krijgt River de kans om te trainen en te concurreren op hoog niveau, terwijl hij zijn academische doelen nastreeft. Zijn eerdere prestaties en vastberadenheid beloven veel voor zijn toekomstige bijdragen aan het zwemteam van de universiteit. We wensen River veel succes met zijn avontuur bij Lewis University en kijken uit naar zijn verdere groei en prestaties in de VS.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.