Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rutger Hesselink maakt een transfer naar Spring Hill College!

Rutger Hesselink maakt een transfer naar Spring Hill College!

Rutger Hesselink gaat zijn American Dream voortzetten bij Spring Hill College. Hij maakt de overstap van Cardinal Stritch!

De 1.99 meter lange verdediger begon op zijn vijfde met voetbal en werd op negenjarige leeftijd gescout voor FC Twente. Rutger viel op en nam deel aan diverse jeugdkampen van profclubs en speelde tegen clubs als onder andere Chelsea, Juventus, PSG en Manchester City!

In 2021 vertrok Rutger naar Wisconsin waar hij zijn sport en studie ging combineren aan Cardinal Stritch University. Hier werd hij in zijn tweede seizoen gekozen voor het ‘CCAC All-Conference Team’! Rutger startte in dat seizoen in bijna alle wedstrijden in de basis en wist zijn team ook nog eens te voorzien van 3 assists! Hij wordt gezien als een muur in de verdediging, die voor de tegenstanders moeilijk te passeren is.

Na de zomer vertrekt hij naar Spring Hill College waar hij de SHC Badgers gaat versterken! De boomlange Nederlander zal in een internationaal team terechtkomen met jongens uit onder andere Duitsland, Spanje en Noorwegen. De Badgers worden gecoacht door Chris Leonardi. Onder zijn leiding verdienden de Badgers in 2021 de ‘GSC Fair Play Award!’

Wij wensen Rutger heel veel succes met deze volgende stap in zijn voetbalcarrière!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.