Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sam Leijen jaagt zijn droom na bij Washington Adventist University!

Sam Leijen jaagt zijn droom na bij Washington Adventist University!

 Sam Leijen maakt, na binnen- en buitenlandse stages te hebben gelopen, de definitieve overstap naar Amerika. De verdediger gaat voetballen en studeren voor Washington Adventist University uit Maryland.

Het talent van de 20-jarige verdediger werd al vroeg opgemerkt door menig BVO in Nederland, waar hij op zijn achtste stage mocht lopen bij AFC Ajax. In de jaren die hierop volgde speelde Leijen voor Zeeburgia, FC Volendam en wederom Zeeburgia waardoor hij zich jarenlang op het hoogste niveau heeft kunnen meten. Na deze dienstverbanden sloot de felle linksachter zich aan bij de onder 23 van Olympia Haarlem, waar hij zich met twee achtereenvolgende kampioenschappen wederom in de kijker wist te spelen. Na stages afgewerkt te hebben bij eredivisieclubs Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles, kreeg de tweebenige Leijen ook de kans om zichzelf een week lang te meten met de Oostenrijkse top bij Austria Wien. Nadat duidelijk werd dat er geen langdurig dienstverband in zat bij de club uit Wenen, was de verdediger weer actief op de Nederlandse velden als aanvoerder bij Olympia Haarlem onder 23.

Na zich voor een langere periode in Nederland volledig gefocust te hebben op zijn voetbalcarrière, vliegt Leijen nu naar de andere kant van de oceaan om daar het avontuur aan te gaan!

We wensen je enorm veel succes Sam!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.