Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Samenwerking met OOM Verzekeringen

OOM samenwerking

KingsTalent is trots om een nieuwe samenwerking met OOM Verzekeringen aan te kondigen, een partner die bescherming en zekerheid wil bieden aan de studenten.

OOM Verzekeringen staat klaar voor klanten die gewend zijn anders te denken. Wat zij doen, durft niet iedereen; denk aan het opzetten van een eigenwijze onderneming, het kiezen voor werken in het buitenland maar ook het studeren en sporten in Amerika, OOM Verzekeringen is voor degene die durven. Zoals OOM Verzekeringen aangeeft: ‘Durven is iets anders dan blind vertrouwen. Juist ongewone verhalen moeten gewoon goed verzekerd zijn’.

Door deze samenwerking kunnen wij de deelnemers niet alleen helpen hun internationale ambities waar te maken, maar bieden we hen samen met OOM Verzekeringen, als betrouwbare partner, het juiste advies bij verzekeren tijdens een avontuur in Amerika. Samen met OOM Verzekeringen willen wij ervoor dat talentontwikkeling hand in hand gaat met zorgeloze zekerheid, zodat onze talenten zich volledig kunnen richten op hun groei en succes.

Als je in Amerika gaat studeren, is het belangrijk om jezelf goed te verzekeren. Samen met partner OOM Verzekeringen ga je kijken naar welke verzekeringen jij nodig hebt om zo goed mogelijk verzekerd te zijn in Amerika. Hierdoor ben je uitstekend verzekerd tegen onvoorziene (medische) kosten in het buitenland, en ook wanneer je tussentijds in Nederland bent. Dit geldt zowel voor spoedeisende hulp als voor geplande zorg, zoals fysiotherapie.

Samen met OOM Verzekeringen willen wij ervoor zorgen dat jouw avontuur in Amerika een succes wordt en je met vertrouwen kunt studeren en sporten. Want jouw ontwikkeling en succes staan bij ons voorop.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.