Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sara Oosterveld stapt in het vliegtuig om haar Amerikaanse avontuur te starten!

Bron: Wouter Luttikhuis
Sara Oosterveld stapt in het vliegtuig om haar Amerikaanse avontuur te starten!

Bron: Wouter Luttikhuis

Sara Oosterveld zal FC Berghuizen verlaten voor Central Methodist University in Missouri. Hier zal de 21-jarige middenvelder gaan spelen voor de Eagles.

Sara begon op twaalfjarige leeftijd met voetballen bij haar plaatselijke club BWO. In haar eerste voetbalseizoen scoorde ze als aanvoerster maar liefst 25 doelpunten en werd hiermee topscoorster van haar team. Haar talent viel op en ze werd uitgenodigd om te spelen in het hoogste meisjesteam van BWO. Vervolgens maakte ze de overstap naar HVV Tubantia om te kunnen spelen in de Hoofdklasse van O15. Ze boekte veel succes en werd kampioen in de O15, O17 en O19 met HVV Tubantia. Bovendien won ze met deze teams de KNVB-beker vanaf de O13 tot en met de O19!
In het seizoen 2019-2020 maakte Sara op zestienjarige leeftijd de overstap naar Rigtersbleek om te spelen met het eerste damesteam, die uitkomen in de Eerste klasse. In het seizoen 2022-2023 maakte Sara de transfer naar team FC Berghuizen, dat uitkomt in de Hoofdklasse. Ze behaalde meerdere ‘Woman of the Match’ awards, die haar waarde en impact op het veld benadrukken.

Sara is een veelzijdige speelster die op meerdere posities uit de voeten kan, haar voorkeur gaat echter uit naar rechtsmidden. Ze beschikt over snelheid en heeft uitstekende technische vaardigheden. Sara is sterk aan de bal en heeft de mentaliteit om nooit op te geven. Haar uithoudingsvermogen en vasthoudendheid zijn indrukwekkend. Bovendien heeft ze een goed tactisch inzicht en maakt ze slimme beslissingen op het veld.

Teamgenoten van Sara omschrijven haar als een hardwerkend en gepassioneerde speelster die altijd alles geeft om de wedstrijd te winnen. Wanneer de tegenstander de bal heeft, werkt Sara hard om deze terug te veroveren. Buiten het veld is Sara een zorgzame, betrokken en sociale meid. Ze is eerlijk, betrouwbaar en iemand op wie je kunt rekenen. Daarnaast is ze zeer ambitieus en heeft ze een sportieve geest.

Na de zomer zal Sara vertrekken naar Missouri waar ze gaat spelen voor de Central Methodist Eagles. De Eagles hebben een geweldig seizoen achter de rug waar ze de kwartfinale van de National Championship gehaald hebben. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Sara perfect past in dit succesvolle team. Wij wensen Sara veel plezier en succes met haar Amerikaanse avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.