Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sep Heerkens gaat de aanval versterken van Loras College

Sep Heerkens gaat de aanval versterken van Loras College

Sep begon op vijf jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub VCB in Nederland. Op zeven jarige leeftijd stapte hij over naar Jong Brabant om op een hoger niveau te spelen.

Op tien jarige leeftijd werd Sep gescout door de professionele Nederlandse voetbalclub Willem II. Hij werd ook gescout voor een proefperiode bij het Nederlandse Nationale Jeugdteam van zijn leeftijdscategorie, waar hij het tot de derde ronde schopte waarna hij helaas afviel in de strijd voor een plek bij een Nationaal Jeugdteam. Hij speelde tegen professionele jeugdacademies van Nederlandse clubs zoals Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven en FC Utrecht. Daarna keerde Sep in 2017 terug naar Jong Brabant, waarbij hij meteen een leeftijdscategorie oversloeg. Vijf seizoenen op rij was Sep de topscorer van zijn team. Op achttien jarige leeftijd maakte hij al zijn debuut voor het eerste van Jong Brabant.

Sep is een makkelijk persoon in de omgang, die heel sociaal en vrolijk is. Hij staat altijd open voor nieuwe avonturen en legt gemakkelijk contact met vreemden. Sep toont doorzettingsvermogen en is vastberaden in wat hij doet, zowel op als buiten het veld. Hij is een echte leider en zal zijn team nooit in de steek laten. Sep speelt het liefst als een nummer 9, maar kan ook uit de voeten als winger of aanvallende middenvelder. Hij heeft een uitstekend vermogen om te scoren, een geweldige eerste balcontrole en kan beide voeten even goed gebruiken. Zijn kopkracht is indrukwekkend daarnaast is hij door zijn kracht ook een goed aanspeelpunt. Sep is sterk in één-tegen-één-duels, onvoorspelbaar en kan wedstrijden doen kantelen met zijn spel. Bovendien is hij een teamspeler in hart en nieren.

Na de zomer zal Sep uitkomen voor het men’s soccerteam van Loras College. De mannen van het Loras College hebben het goed gedaan afgelopen seizoen, twaalf keer winst, vier keer verlies en vier keer gelijkspel. Met de komst van Sep hebben ze er een mooie aanwinst in de voorhoede bij en zullen ze volgend seizoen nog beter gaan presteren!

Wij wensen Sep veel succes met zijn verdere voetbalcarrière en studie bij Loras College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.