Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sergio pakt zijn koffers om te gaan voetballen en studeren bij Tompkins Cortland Community College!

Sergio pakt zijn koffers om te gaan voetballen en studeren bij Tompkins Cortland Community College!

Sergio Musson zal komende zomer de overstap maken van Nederland naar Amerika om daar te gaan voetballen en studeren bij Tompkins Cortland Community College.

Sergio begon op zevenjarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub CTO ’70. Hij speelde in alle jeugdselectieteams gedurende zijn jaren bij CTO ’70. Op veertienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar JOS Watergraafsmeer, een prestigieuze amateurclub in Amsterdam, om op een hoger jeugdniveau te kunnen spelen. Op achttienjarige leeftijd transfereerde hij naar ASC Volewijckers, waar hij onmiddellijk de topscorer van zijn team werd. In het seizoen 2021-2022 maakte Sergio deel uit van de onder 23-selectie van ASC Volewijckers, dat uitkomt op het hoogste regionale onder 23-niveau.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Sergio als een rustige, vriendelijke en opgewekte persoon, die alles doet voor de mensen om hem heen. Hij is een kalm persoon die graag wil leren. Sergio is zeer ambitieus en bereid hard te werken. Op het veld heeft Sergio een hekel aan verliezen, dus hij geeft altijd alles. Hij is extreem gepassioneerd over het spel en besteedt graag zijn tijd aan coachen en het kijken van voetbal. Hij is zeer gemotiveerd om zijn dromen na te jagen.

Sergio kan op bijna elke positie spelen, maar hij speelt het liefst als spits. Hij heeft geweldige leiderschapskwaliteiten en is een goede coach. Zijn vermogen om doelpunten te scoren en assists te geven maakt hem een waardevolle speler. Hij fungeert uitstekend als aanspeelpunt en beschikt over technische vaardigheden en kopkracht. Sergio voelt zich zeer comfortabel in balbezit en heeft fysieke kracht en sterkte in duels.

Na de zomer zal Sergio gaan spelen voor het men’s soccer team van Tompkins Cortland Community College. Tompkins Cortland heeft afgelopen seizoen een wisselvallig seizoen gehad met veel gelijke spelen. Hopelijk kan Sergio de aanval zodanig versterken dat dit niet meer het geval zal zijn.

Wij wensen Sergio veel succes in Amerika bij Tompkins Cortland Community College!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.