Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Susan Breukelaar tekent Bij University of South Carolina – Sumter

Susan Breukelaar tekent Bij University of South Carolina – Sumter

Susan Breukelaar, die haar volleybalcarrière op zesjarige leeftijd begon bij Captains Kangeroe, gaat na de zomer haar talent en passie voor de sport laten zien in Amerika.

Vanaf het begin blonk ze uit bij Captains Kangeroe, waar ze altijd in de hoogste teams van haar leeftijdscategorie speelde. Haar talent en vastberadenheid brachten haar naar het O14 Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen, waar ze van 2015 tot 2019 deelnam en drie keer de halve finale bereikte. In 2018 leidde Susan haar O14 team naar de eerste plaats in de competitie, waardoor ze promoveerden naar de hoogste nationale O14-competitie. Haar uitstekende prestaties zetten zich voort toen ze werd geselecteerd voor het O16 Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (2020 en 2021) waarin onieuw de halve finale werd bereikte. Een geweldig hoogtepunt van haar carrière kwam in 2021 toen ze haar O18 team naar de kampioenschap leidde, wat hen opnieuw een plek in de hoogste nationale competitie van die leeftijdscategorie opleverde. Op 17-jarige leeftijd maakte Susan haar debuut in het seniorenvrouwen team, een prestatie die haar harde werk en toewijding onderstreept.

Susan’s coach beschrijft haar als een toegewijde speelster die altijd streeft naar het maximale voor zichzelf en haar team. Deze houding en haar aanwezigheid op het veld hebben ertoe geleid dat Susan drie jaar op rij unaniem werd gekozen tot aanvoerder van haar team. Ze is heel leergierig en gebruikt elke kans om beter te worden. Haar positieve leiderschap is essentieel voor het succes van het team, en ze heeft zowel aan het net als in achterin een uitstekende controle.

Susan speelt voornamelijk als buitenaanvalster, een positie waarin haar aanvalskracht en tactische inzicht het beste tot hun recht komen. Haar krachtige slag en leiderschap maken haar een onmisbare kracht voor elk team. Susan’s vermogen om het spel van de tegenstander te lezen en haar team te motiveren, ongeacht de situatie, toont haar ware teamgeest en sportieve mentaliteit.

Wat dit avontuur extra speciaal maakt, is dat Susan deze reis samen met haar teamgenootje Julia Heuver zal maken. Beide speelsters komen van Captains Kangeroe en zullen nu samen hun dromen najagen aan de University of South Carolina – Sumter.

We wensen Susan veel succes en kijken uit naar de geweldige dingen die ze zal bereiken!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.