Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tess Jedeloo van Pennsylvania naar Old Dominion University!

Tess Jedeloo van Pennsylvania naar Old Dominion University!

Tess Jedeloo verlaat Shippensburg University na drie jaar trouwe dienst en gaat spelen voor Old Dominion University.

De Amsterdamse begon op haar zesde met hockeyen bij Pinoké waar ze tot de onder 16 actief voor was. Vervolgens maakte Jedeloo de overstap naar AH&BC, waar ze zich in haar tweede jaar bij de Amsterdamse club tot landskampioene wist te kronen. In 2021 maakte de linksvoor de stap naar de Verenigde Staten waar ze drie jaar lang speelde voor Shippensburg University. Voornamelijk in de laatste twee jaar was Jedeloo op schot, waar ze in 40 wedstrijden goed was voor 34 doelpunten en 11 assists! De inmiddels 20-jarige hockeyster wist haar laatste jaar te bekronen met een plek in het All-Tournament en All-American Team waardoor ze met trots kan terugkijken op haar driejarige periode bij de ‘Raiders’.

Nu gaat Jedeloo dus spelen voor Old Dominion University uit Virginia, waarmee ze Division 2 achter zich laat en het in Division 1 gaat opnemen tegen meerdere grote scholen! Afgelopen jaar wisten Molkenboer en Zandbergen meermaals zege te vieren met ODU, waarbij we ervan verzekerd zijn dat ook Jedeloo onderdeel zal worden van deze successen formatie!

We wensen je heel veel succes met je nieuwe avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.