Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Thom naar American International College!

Thom naar American International College!

Voetballer Thom Hulshof pakt na de zomer zijn koffers voor een avontuur in Amerika waar hij zijn sport en studie gaat combineren aan American International College!

Thom begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke voetbalclub vv Drenthina. Op 9-jarige leeftijd werd hij gescout door de professionele Nederlandse club FC Emmen om zich bij de jeugdopleiding aan te sluiten. Thom ging naar de jeugdopleiding van FC Emmen, waar hij begon te spelen voor het U12-team. Uiteindelijk bewandelde hij de gehele jeugdopleiding van FC Emmen en kwam hij uit in de hoogste nationale jeugdcompetities van Nederland. Ook werd hij opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal U14! Momenteel speelt hij voor FC Emmen U21, in zijn 8e seizoen in de academie, spelend tegen onder anderen Feyenoord, FC Groningen, FC Twente!

Vrienden en teamgenoten omschrijven Thom als een rustige, vriendelijke, slimme en opgewekte persoon, die erg ambitieus is en bereid is om hard te werken. Op het veld heeft Thom een hekel aan verliezen, dus laat hij niets achter. Hij is goed georganiseerd en zeer gedisciplineerd wat resulteert in uitstekende prestaties op het veld, maar ook in de klas. Een student-atleet die een aanwinst zal zijn voor elke universiteit in de VS

Thom gaat spelen voor het men’s soccer team van American International College! Een internationaal team onder leiding van Luke Perry. Luke Perry werd in augustus 2015 hoofdtrainer van het American International College herenvoetbalteam nadat hij eerder twee seizoenen als assistent-coach had gediend. Zijn teams hebben het NE10-toernooi bereikt in elk van de laatste vier seizoenen dat het werd gehouden! En met nu Thom als nieuwe aanwinst kunnen ze zeker weer gaan strijden voor prijzen!

Wij willen Thom heel veel plezier en succes wensen in de USA!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.