Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Voetballer Victor Raven gaat voor zijn master naar de University of Dubuque!

Voetballer Victor Raven gaat voor zijn master naar de University of Dubuque!

Victor Raven, de aanvallende middenvelder van S.V. De Meer, heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de University of Dubuque in Iowa, waar hij zijn master zal combineren met een veelbelovende voetbalcarrière.

Victor begon zijn voetbalavontuur op zesjarige leeftijd bij zijn lokale club S.V. De Meer. Al snel bleek zijn talent en mocht hij in de hoogste jeugdteams van zijn club spelen. Als jeugdspeler werd hij meerdere keren benoemd tot aanvoerder en leidde hij zijn teams naar diverse regionale kampioenschappen. Zijn ontwikkeling ging snel, en hij speelde vaak mee met oudere teams voor meer uitdaging. Op 19-jarige leeftijd maakte Victor zijn debuut in het eerste seniorenteam van S.V. De Meer, dat uitkomt op het op één na hoogste regionale seniorenniveau. Het seizoen 2021-2022 was bijzonder succesvol, omdat hij met zijn team het kampioenschap binnenhaalde. In het seizoen 2022-2023 was Victor de topscorer van het tweede seniorenteam, met 15 doelpunten in 25 wedstrijden. Ook afgelopen seizoen was hij een vaste waarde in het tweede team en speelde hij daarnaast regelmatig mee met het eerste team.

Victor’s atletische kwaliteiten maken hem tot een zeer complete speler. Hij speelt het beste als aanvallende middenvelder en staat bekend om zijn fysieke kracht, sterke conditie en scorend vermogen. Zijn tactisch inzicht, snelheid en techniek zijn eveneens indrukwekkend, dit zal de coach ook zeker zijn opgevallen.

Door vrienden en teamgenoten wordt Victor beschreven als een intelligent, sociaal en gedreven jongen. Hij heeft een uitstekende werkethiek en combineert zijn academische verplichtingen met zijn voetbalcarrière op indrukwekkende wijze.

The Spartans van de University of Dubuque zullen verheugd zijn op de komst van Victor. Het team werd derde afgelopen seizoen in de American Rivers Conference. De ervaring en het scorend vermogen van Victor zal van groot belang zijn om komend seizoen de eerste plek te bemachtigen en zo ook het kampioenschap te winnen.

Wij wensen Victor veel succes in zijn nieuwe avontuur bij de University of Dubuque en kijken uit naar zijn verhalen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.