Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Voetbaltalent Jim Hendrix gaat het avontuur aan bij Baker University

Voetbaltalent Jim Hendrix gaat het avontuur aan bij Baker University

Baker University wordt na de zomer het nieuwe thuis van Jim Hendrix. Het voetbaltalent stapt binnenkort op het vliegtuig richting Kansas om daar zijn voetbaldroom verder waar te maken.

Jim heeft zijn passie voor voetballen van zijn opa meegekregen. Vanaf jonge leeftijd toonde hij zijn talent en nam deel aan grote toernooien, dit legde de basis voor zijn verdere carrière als voetballer. Op zijn dertiende sloot Jim zich aan bij VV Helden, waar hij zijn vaardigheden als speler verder ontwikkelde. Tijdens zijn periode bij VV Helden maakte hij indruk met zijn prestaties, waaronder een gedenkwaardig winnend doelpunt in de kwartfinale van de beker. Daarnaast ook zijn deelname aan het internationale ‘TOP-C’ toernooi, waar hij elite teams als Chelsea, Dortmund en Celtic trotseerde.

Jim heeft een tussenjaar gedaan in Curaçao en daar gespeeld voor Atletiko Salina en jeugdspelers gecoacht. Deze ervaring verbeterde niet alleen zijn voetbalvaardigheden, maar droeg ook bij aan zijn persoonlijke groei. Terug bij VV Helden heeft Jim zijn spel verder ontwikkeld wat een positieve invloed heeft op zijn keuze voor Amerika. In het afgelopen seizoen 2023-2024 maakte hij deel uit van het eerste seniorenteam van VV Helden.

Jim staat bekend om zijn harde werken en sterke drive voor succes, zowel academisch als sportief. Hij heeft geleerd om elke kans in het leven te grijpen en Amerika is daar zeker een van. Op het veld is Jim’s toewijding om tot het uiterste gaan duidelijk zichtbaar. Buiten het veld beschrijven familie en vrienden hem als een sociale en empathische jongen, altijd bereid om anderen te ondersteunen. Zijn veelzijdigheid, technische vaardigheden en vermogen om zowel doelpunten te scoren als assists te leveren, maken hem een waardevolle aanwinst voor Baker University.

De Wildcats van Baker University zijn deel van de Heart of America Athletic Conference binnen de NAIA. Het team staat bekend om zijn competitieve geest en het winnen van meerdere kampioenschappen. We zijn ervan overtuigd dat Jim een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van het team en willen hem graag veel succes wensen tijdens dit bijzondere avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.