Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Webber International University versterkt zich met rechtsback Davide Poledda

Webber International University versterkt zich met rechtsback Davide Poledda
Bron: Marco ter Haar

Davide begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub Sparta Enschede. Hij heeft altijd gespeeld in de hoogste teams van zijn club en heeft 6 jaar lang op het hoogste regionale seniorenniveau met Sparta Enschede meegedaan.

Na zes jaar als vaste basisspeler besloot Davide over te stappen naar FC Winterswijk en op een hoger niveau te spelen. In het seizoen 2022-2023 maakte hij deel uit van het eerste seniorenteam van FC Winterswijk, dat uitkomt in de hoogste regionale senioren amateurcompetitie van Nederland. In het seizoen 2023-2024 is hij nog steeds onderdeel van het eerste van FC Winterswijk.

Davide is een sociaal persoon die erg vriendelijk en bescheiden is. Hij staat altijd klaar om anderen zowel op als buiten het veld te helpen. Op het veld werkt hij hard en geeft hij alles voor het team. Hij heeft een hekel aan verliezen en zal alles geven voor de overwinning. Davide speelt bij voorkeur als rechtsback, maar kan ook spelen als centrale verdediger of box-to-box middenvelder. Hij heeft uitstekende korte en lange passes, een geweldig spelinzicht en goede technische vaardigheden.

Webber International University is een particuliere universiteit in Babson Park, Florida. Het heren voetbalteam van Webber International University speelt in de Sun Conference, een conferentie die bestaat uit verschillende universiteiten in Florida. Daarnaast draagt het team de bijnaam Webber Warriors. Het men’s soccer team heeft een moeilijk seizoen achter de rug waarin ze veel tegendoelpunten moesten incasseren. Hopelijk kan Davide met zijn verdedigend instinct hier verandering in gaan brengen.

Wij wensen Davide veel succes bij Webber Warriors en met de rest van zijn avonturen in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.