Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Willem Hulsebosch verruild VV Tollebeek voor ‘’Mighty Oaks’’

Willem Hulsebosch verruild VV Tollebeek voor ‘’Mighty Oaks’’
Bron: V.V. Tollebeek

Willem begon met voetballen op 6-jarige leeftijd bij zijn plaatselijke voetbalclub VV Tollebeek in Nederland. Naast voetbal was hij ook een competitieve turner op nationaal niveau. Hij speelde altijd in de hoogste jeugdteams van VV Tollebeek en werd geselecteerd voor de KNVB District Talent Teams.

Er was interesse van de grote Nederlandse amateurclub Flevo Boys, die Willem graag wilden hebben in hun jeugdopleiding. Willem sloot zich in 2014 aan bij Flevo Boys, waar hij in de hoogste nationale jeugdcompetities van Nederland speelde. In 2019 besloot Willem terug te keren naar VV Tollebeek en voegde zich bij het onder 19-team van de club.

In het seizoen 2019-2020 trainde hij met het 1e seniorenteam van VV Tollebeek terwijl hij zijn wedstrijden speelde met het onder 19-team van de club. In het seizoen daarop werd hij geselecteerd en basisspeler voor het 1e seniorenteam van VV Tollebeek. In 2023 won Willem een prijs voor het scoren van zijn 25e doelpunt in zijn senioren carrière. Tijdens het seizoen 2022-2023 scoorde hij 14 doelpunten. Afgelopen seizoen speelde hij in het 1e elftal van VV Tollebeek dat op regionaal niveau in Nederland speelt.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Willem als een zeer vrolijk, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon, die geweldig is om in een groep te hebben. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 110% om zijn doelen te bereiken. Willem hecht veel waarde aan discipline en is extreem competitief, wat blijkt uit zijn spel- en trainingsmentaliteit.

Willem kan spelen als linksbuiten en aanvallende middenvelder, maar hij speelt het best als rechtsbuiten. Hij blinkt uit in snelheid en acceleratie en hij is sterk in offensieve 1-tegen-1 situaties en individuele acties. Willem heeft een uitstekend vermogen om doelpunten te maken en assists te geven. Hij beschikt over een groot uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Daarnaast heeft hij een goed tactisch inzicht en maakt hij slimme beslissingen op het veld.

Na de zomer zal willen gaan spelen voor het Men’s soccerteam van Oakland City University wat beter bekend staat als de ‘’Mighty Oaks’’. Het team kende een wisselvallig seizoen met 9 winsten en 9 nederlagen. Vooral in de wat grotere wedstrijden tegen directe concurrenten werd er met een nederlaag van het veld gestapt. Hopelijk kunnen ze volgend seizoen met Willem in het team hier verandering in brengen.

Wij wensen Willem veel succes bij Oakland City University met zijn school- en voetbalcarrière in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.